Pro partnery přírodní pivo BON

Hostinští, přírodní pivo BON je nápoj, který v naší současné době je poměrně ojedinělý. Je jen málo pivovarů a většinou se jedná jen o restaurační minipivovary, které vyrábějí pivo podobných vlastností.

Pivo BON je:

• nepasterované
• trvanlivost a čirost je docílena velmi kvalitní a vysokou filtrací
• používá se jen přírodních surovin, bez jakýchkoli aditiv
• pivo je vyráběno klasickým výrobním způsobem
• jde o typicky české pivoČeský ležák, nabídnete-li svým hostům PŘÍRODNÍ PIVO BON, nabídnete jim zároveň zdraví prospěšný nápoj, který neprošel pasterizací (tedy umrtvením).

Host bude překvapen Valašským pivem:

  • plností chuti (a to i u desítky)
  • jeho harmonickou vyvážeností
  • jiskřivostísytou "kulatou" chutí s výraznou osvěžující hořkostí

Hostinští, nabídněte svým hostům odlišnost od běžných "europiv", jež od sebe téměř už nerozeznáte.

Nabídněte svému hostovi Valašské pivo:

  • požitek z piva, jak jej dělali naši otcové a dědové
  • zdraví prospěšný čistě přírodní nápoj. Hostinští, zdarma vám nabízíme možnost předložit přírodní pivo BON vašim stálým hostům k ochutnání. Nemáte zájem měnit pivo ve vašem zařízení? Ale proč nevyzkoušet možnost točit, byť třeba jen jako druhé pivo v soutoči. Můžete získat nový okruh stálých hostů, kteří se k vám budou rádi vracet na dobré pivo.

Proč myslíte, že vzniká v současnosti u nás tolik nových restauračních pivovarů? Je to dáno především odlišností chuti, kterou nabízí svým klientům. A to Vám nyní nabízí Zašovský pivovar BON, aniž byste museli nést náklady na pořízení technologie jdoucí do miliónů korun. Navíc se o vás a vaše zařízení budeme pravidelně starat, tak aby byli hosté s kvalitou přírodního piva BON trvale spokojeni.

Vyzkoušejte nás, nic za to nedáte a můžete mnohé získat (viz. Podmínky návozu vzorku).

Naše pivo plníme do 15, 30 a 50 litrových KEG sudů typu Flach.

Nabízíme Vám dvě možnosti:

1) máte-li odpovídající stáčecí zařízení a volné pivní vedení, můžete rovnou objednávat
2) nesplňujete-li předchozí, zapůjčíme Vám vlastní stáčecí zařízení

Jaké podmínky si klademe?

  • vysanitované pivní vedení
  • přítomnost stálých hostů
  • přítomnost našeho člověka při degustaci

Co dodáváme na degustaci?

  • objednané pivo v KEG sudu
  • pivní sklo na zapůjčení
  • stáčecí zařízení s chlazením na zapůjčení
  • tácky pod pivní sklo
  • informace o pivu BON